Zpět

96 hodin: Trilogie - kolekce (3 DVD) - FUTUREPAK

1 2 3 4 5
5 / 5
( 4 )

Kolekce obsahuje 96 hodin, 96 hodin: Odplata, 96 hodin: Zúčtování.

Cena:
179 Kč s DPH
Hlídat dostupnost a cenu:

Chci být informován:

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ A INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ZÁKLADNÍ SHRNUTÍ
 

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů (pouze EMAIL) dáváte společnosti Jakub Zeman (DVD-PREMIERY.CZ), Hrubého 1204, Praha 8, IČ: 66851912 pouze pro účely sledování ceny produktu a sledování dostupnosti produktu
1. TOTOŽNOST A KONTAKTNÍ ÚDAJE SPRÁVCE
1.1. Správcem Vašich osobních údajů je obchodní společnost Jakub Zeman (DVD-PREMIERY.CZ), se sídlem Hrubého 1204, Praha 8, identifikační číslo: 66851912, (dále jen „správce“).
1.2. Kontaktní údaje správce jsou následující: adresa pro doručování Hrubého 1204, Praha 8, 18200, adresa elektronické pošty obchod@dvd-premiery,cz, telefon 777665212.
1.3. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.
2. PRÁVNÍ ZÁKLAD ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
2.1. Právním základem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „nařízení“).
3. ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
3.1. Účelem zpracování Vašich osobních údajů (pouze EMAIL) je sledování ceny produktu a sledování dostupnosti produktu.
3.2. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 nařízení.
4. DOBA ULOŽENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
4.1. Doba, po kterou budou Vaše osobní údaje (pouze EMAIL) správcem uloženy, je pouze doba do které budou slněny podmínky pro sledování dostupnosti nebo změny ceny produktu. Poté bude email z databáze vymazaný. 
5. PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJŮ
5.1. Za podmínek stanovených v nařízení máte právo požadovat od správce přístup k Vašim osobním údajům, právo na opravu nebo výmaz Vašich osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování, právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů a dále právo na přenositelnost Vašich osobních údajů.
5.2. Máte právo kdykoli odvolat souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů daný správci. Tímto však není dotčena zákonnost zpracování Vašich osobních údajů před takovýmto odvoláním souhlasu. Váš souhlas se zpracováním osobních údajů můžete odvolat následujícím způsobem: odeslat žádost o výmaz osobních údajů v rámci uživatelského účtu na kontaktní email obchodu: obchod@dvd-premiery.cz.
5.3. Pokud byste se domníval(a), že zpracováním Vašich osobních údajů bylo porušeno či je porušováno nařízení, máte mimo jiné právo podat stížnost u dozorového úřadu.
5.4. Nemáte povinnost osobní údaje poskytnout. Poskytnutí Vašich osobních údajů není zákonným či smluvním požadavkem a ani není požadavkem, který je nutný k uzavření smlouvy.
5.5. Máte kdykoliv právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů pro tyto účely zpracování. Pokud vznesete námitku proti zpracování Vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu, nebudou již Vaše osobní údaje pro tyto účely dále zpracovávány.

Všeobecné podmínky

Dostupnost: prodej ukončen
V prodeji od: 3.6.2015
Obal: futurepak
České titulky u bonusů: Ano
Český dabing: Ano
České titulky: Ano
Upoutávka: Ne
Kód zboží: 116488
Výrobce: Magic Box
96 hodin
Bývalý špión Bryan (Liam Neeson) svolí s cestou své sedmnáctileté dcery Kim (Maggie Grace) do Paříže pouze pod podmínkou, že se mu bude pravidelně hlásit. Při jednom takovém telefonátu se ale stává svědkem jejího únosu. Nečeká na nic a vezme spravedlnost do svých rukou...
Bonusy:
• Jak se točil film
• Záběry z natáčení
• Trailer
96 hodin: Odplata
Liam Neeson se vrací jako bývalý agent CIA Bryan Mills, který před dvěma lety v Paříži nemilosrdně pozabíjel gang obchodníků s bílým masem, aby zachránil život své unesené dcery. Nyní ho na výletě v Istanbulu překvapí návštěva dcery Kim a také bývalé manželky Lenore. Poklidná dovolená netrvá dlouho. Lenore je přímo před zraky Bryana unesena. Kim se snaží před pronásledovateli uniknout. Bryan pochopí, že vyjednávání s únosci nemá naději na úspěch. Hlavou gangu je totiž Murad, otec jednoho ze zločinců, které Bryan zabil. Jediné, po čem Murad touží, je krvavá odplata. Pro Bryana začíná neúprosný závod s časem. Musí využít veškeré své znalosti a schopnosti, aby ochránil svou rodinu.
96 hodin: Zúčtování
Bývalý člen elitních jednotek Bryan Mills (Liam Neeson) se proti své vůli ocitá znovu v akci. Bryanův sen, užívat si poklidného života, se nenávratně rozplývá. Jeho manželka Lenore je nalezena brutálně zavražděna. Z její smrti je podezřelý právě Bryan. Podaří se mu uniknout zatčení a stává se lovnou zvěří všech policejních jednotek v USA. Po jeho stopě se neúnavně vydává detektiv Frank Dotzler (Forest Whitaker). Svou vytrvalostí donutí Bryana opět použít jeho "zvláštní soubor dovedností." V nemilosrdném souboji musí Bryan dokázat svou nevinu a vypátrat skutečného vraha. V ohrožení se ocitá to jediné, co mu v životě zbylo – dcera Kim.
Bonusy:
• Vynechané scény
• Králičí nora
• 96 hodin v L.A.
• Odkaz 96 hodin
• Galerie
V prodeji od: 3.6.2015
Obal: futurepak
Český název: 96 hodin
96 hodin: Odplata
96 hodin: Zúčtování
Původní název: Taken
Taken 2
Taken 3
Rok výroby: 2007
2012
2014
Země výroby: Francie
USA
Velká Británie
Žánr: Krimi
Thriller
Režie: Olivier Megaton
Pierre Morel
Hrají: David Warshofsky
Famke Janssen
Forest Whitaker
Holly Valance
Jon Gries
Katie Cassidy
Leland Orser
Liam Neeson
Maggie Grace
Olivier Rabourdin
Xander Berkeley
Délka: 282 minut
Obraz: 16:9
barevný
Jazyk: anglický
český
Zvuk: anglický 5.1
český 5.1 Česká
Titulky: české Česká
Disk 1: 96 hodin
Disk 2: 96 hodin: Odplata
Disk 3: 96 hodin: Zúčtování
České titulky u bonusů: Ano
Český dabing: Ano
České titulky: Ano
Upoutávka: Ne