Zpět

Lego Star Wars: Příběhy droidů 2 (DVD)

1 2 3 4 5
4 / 5
( 4 )

Zcela nová dobrodružství ze světa LEGO STAR WARS přinášejí tři kompletní epizody! Podělte se o všechna mezigalaktická dobrodružství se svými oblíbenými postavami!

Cena:
179 Kč s DPH
Hlídat dostupnost a cenu:

Chci být informován:

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ A INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ZÁKLADNÍ SHRNUTÍ
 

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů (pouze EMAIL) dáváte společnosti Jakub Zeman (DVD-PREMIERY.CZ), Hrubého 1204, Praha 8, IČ: 66851912 pouze pro účely sledování ceny produktu a sledování dostupnosti produktu
1. TOTOŽNOST A KONTAKTNÍ ÚDAJE SPRÁVCE
1.1. Správcem Vašich osobních údajů je obchodní společnost Jakub Zeman (DVD-PREMIERY.CZ), se sídlem Hrubého 1204, Praha 8, identifikační číslo: 66851912, (dále jen „správce“).
1.2. Kontaktní údaje správce jsou následující: adresa pro doručování Hrubého 1204, Praha 8, 18200, adresa elektronické pošty obchod@dvd-premiery,cz, telefon 777665212.
1.3. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.
2. PRÁVNÍ ZÁKLAD ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
2.1. Právním základem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „nařízení“).
3. ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
3.1. Účelem zpracování Vašich osobních údajů (pouze EMAIL) je sledování ceny produktu a sledování dostupnosti produktu.
3.2. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 nařízení.
4. DOBA ULOŽENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
4.1. Doba, po kterou budou Vaše osobní údaje (pouze EMAIL) správcem uloženy, je pouze doba do které budou slněny podmínky pro sledování dostupnosti nebo změny ceny produktu. Poté bude email z databáze vymazaný. 
5. PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJŮ
5.1. Za podmínek stanovených v nařízení máte právo požadovat od správce přístup k Vašim osobním údajům, právo na opravu nebo výmaz Vašich osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování, právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů a dále právo na přenositelnost Vašich osobních údajů.
5.2. Máte právo kdykoli odvolat souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů daný správci. Tímto však není dotčena zákonnost zpracování Vašich osobních údajů před takovýmto odvoláním souhlasu. Váš souhlas se zpracováním osobních údajů můžete odvolat následujícím způsobem: odeslat žádost o výmaz osobních údajů v rámci uživatelského účtu na kontaktní email obchodu: obchod@dvd-premiery.cz.
5.3. Pokud byste se domníval(a), že zpracováním Vašich osobních údajů bylo porušeno či je porušováno nařízení, máte mimo jiné právo podat stížnost u dozorového úřadu.
5.4. Nemáte povinnost osobní údaje poskytnout. Poskytnutí Vašich osobních údajů není zákonným či smluvním požadavkem a ani není požadavkem, který je nutný k uzavření smlouvy.
5.5. Máte kdykoliv právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů pro tyto účely zpracování. Pokud vznesete námitku proti zpracování Vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu, nebudou již Vaše osobní údaje pro tyto účely dále zpracovávány.

Všeobecné podmínky

Množství:
- +
ks
Dostupnost: skladem <5 ks
Kdy zboží dostanu?
OSOBNÍ ODBĚR - ZASILKOVNA.CZ dodání do 23.4.2024
BALÍK DO BALÍKOVNY dodání do 23.4.2024
BALÍK DO RUKY - dobírka dodání do 23.4.2024
BALÍK DO RUKY - platba předem dodání do 23.4.2024
expedice po obdržení platby
?
BALÍK NA POŠTU - dobírka dodání do 23.4.2024
BALÍK NA POŠTU - platba předem dodání do 23.4.2024
expedice po obdržení platby
?
PPL CZ - dobírka dodání do 23.4.2024
dobírku lze platit i platební kartou u řidiče
?
PPL CZ - platba předem dodání do 23.4.2024
expedice po obdržení platby
?
GLS CZ - dobírka dodání do 23.4.2024
GLS CZ - platba předem dodání do 23.4.2024
expedice po obdržení platby
?
ZASILKOVNA - DOMŮ dodání do 23.4.2024
ZASILKOVNA - DOMŮ dodání do 23.4.2024
expedice po obdržení platby
?
OS.ODBĚR - ZASILKOVNA.CZ - SK dodání do 24.4.2024
dobírku lze zaplatit v EUR měně dle aktuálního kurzu přepravce
?
GLS - SK dodání do 24.4.2024
Doručení na adresu - SK dodání do 24.4.2024
dobírku lze zaplatit v EUR měně dle aktuálního kurzu přepravce
?
Kompletní ceník dopravy
V prodeji od: 13.1.2016
Obal: plastová krabička
Český dabing: Ano
České titulky: Ne
Upoutávka: Ano
Kód zboží: 117049
Výrobce: Disney
VÝPRAVA DO MOS EISLEY
Cestou transportérem na planetu Tatooine se C-3PO seznámí s chlapcem, který zbožňuje Povstaleckou alianci. Když u něj C-3PO uvidí sběratelskou kartičku s povstaleckou legendou HEROU SYNDULLOU, rozpomene se na vzrušující dobrodružství, které s R2-D2 prožili s posádkou Povstalců lodi Stín: HEROU, KANANEM, ZEBEM, SABINOU a CHOPPEREM. Po příletu do Mos Eisley se C-3PO dostane do nechvalně proslulé putiky, kde se pokouší přesvědčit bojácné droidy, aby mu pomohli najít R2-D2. Vypráví jim příběh o tom, jak s R2-D2 pomáhali Lukovi, Hanovi, Leie a Chewbaccovi postavit se Impériu tak, jak jsme to viděli ve filmu „Nová naděje.“ Droidi pak ukážou C-3PO cestu a C-3PO konečně uvidí R2-D2 a jeho záhadného únosce, jak odjíždějí společně se skupinkou dalších droidů zakoupených od Jawů. Vše se zdá ztraceno, ale pak před C-3PO přistane Tisíciletý sokol a v něm Chewbacca! C-3PO přesvědčí Chewbaccu, aby neodlétal na dovolenou a pomohl mu pronásledovat R2-D2 a jeho únosce.
LET TISÍCILETÉHO SOKOLA
Zatímco se Tisíciletý sokol řítí vesmírem a pátrá po R2-D2 a jeho záhadném únosci, ustaraný C-3PO vypráví Chewbaccovi a jeho druhému pilotovi o událostech, které jsme viděli ve filmu „Impérium vrací úder.“ Když C-3PO své vyprávění končí, zachytí slabý signál od R2-D2, který hlásí, že je na planetě Geonosis! Sokol přistane nedaleko zničené továrny na bojové droidy z filmu „Klony útočí.“ Tam se C-3PO šťastně shledá s R2-D2. Ukáže se, že záhadný únosce je… LANDO CALRISSIAN! Lando vysvětlí C-3PO a Chewbaccovi, že nic není jak se zdá. Pouze uzavřel obchod s neznámým kupcem, který shání droidy. A R2-D2 si jenom zapůjčil, aby pro něj překládal. Bohužel se však ukáže, že Landův neznámý kupec není nikdo jiný než GENERÁL VEERS, který chce droidy použít k opětovnému zprovoznění továrny na bojové droidy, aby mohl napadnout Luka a Povstalce.
VÍTĚZSTVÍ NA GEONOSISU
C-3PO, R2-D2, Lando, Chewbacca a Nien Nunb jsou uvězněni v továrně na bojové droidy na planetě Geonosis. Generál Veers a jeho Stormtroopeři továrnu zprovozní a začnou vyrábět nové bojové droidy. C-3PO zabaví Stormtroopery strhujícím vyprávěním o tom, jak s R2-D2, Landem a ostatními způsobil pád Impéria v „Návratu Jediů.“ Mezitím se R2-D2 osvobodí a zachrání C-3PO a ostatní s pomocí Tisíciletého sokola. Generál Veers a jeho Stormtroopeři na naše hrdiny zaútočí, ale ti jsou na poslední chvíli zachráněni Admirálem Ackbarem. Všichni se pak šťastně vrátí na Endor, kde se shledají s Lukem, Leiou a Hanem. Další oslava s Ewoky může začít.
V prodeji od: 13.1.2016
Obal: plastová krabička
Český název: Lego Star Wars: Příběhy droidů
Původní název: Lego Star Wars: Droid Tales
Rok výroby: 2015
Země výroby: USA
Žánr: Animovaný
Seriál
Režie: Martin Skov
Michael Hegner
Hrají: Anthony Daniels
Heather Doerksen
Lee Tockar
Tom Kane
Trevor Devall
Délka: 66 minut
Obraz: 16:9
barevný
Jazyk: anglický
český
Zvuk: anglický 5.1
český 2.0 Česká
Titulky: anglické pro neslyšící
Český dabing: Ano
České titulky: Ne
Upoutávka: Ano