Zpět

Babicovy dobroty - Masový speciál (DVD)

1 2 3 4 5
Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!

1 - STEAK
Na pořádný steak jel šéfkuchař Jirka Babica za paní Lenkou do Třebíče. Sám připravil roastbeef, vepřovou panenku se špekem a speciální masovou...

Cena:
59 Kč s DPH
Hlídat dostupnost a cenu:

Chci být informován:

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ A INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ZÁKLADNÍ SHRNUTÍ
 

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů (pouze EMAIL) dáváte společnosti Jakub Zeman (DVD-PREMIERY.CZ), Hrubého 1204, Praha 8, IČ: 66851912 pouze pro účely sledování ceny produktu a sledování dostupnosti produktu
1. TOTOŽNOST A KONTAKTNÍ ÚDAJE SPRÁVCE
1.1. Správcem Vašich osobních údajů je obchodní společnost Jakub Zeman (DVD-PREMIERY.CZ), se sídlem Hrubého 1204, Praha 8, identifikační číslo: 66851912, (dále jen „správce“).
1.2. Kontaktní údaje správce jsou následující: adresa pro doručování Hrubého 1204, Praha 8, 18200, adresa elektronické pošty obchod@dvd-premiery,cz, telefon 777665212.
1.3. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.
2. PRÁVNÍ ZÁKLAD ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
2.1. Právním základem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „nařízení“).
3. ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
3.1. Účelem zpracování Vašich osobních údajů (pouze EMAIL) je sledování ceny produktu a sledování dostupnosti produktu.
3.2. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 nařízení.
4. DOBA ULOŽENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
4.1. Doba, po kterou budou Vaše osobní údaje (pouze EMAIL) správcem uloženy, je pouze doba do které budou slněny podmínky pro sledování dostupnosti nebo změny ceny produktu. Poté bude email z databáze vymazaný. 
5. PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJŮ
5.1. Za podmínek stanovených v nařízení máte právo požadovat od správce přístup k Vašim osobním údajům, právo na opravu nebo výmaz Vašich osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování, právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů a dále právo na přenositelnost Vašich osobních údajů.
5.2. Máte právo kdykoli odvolat souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů daný správci. Tímto však není dotčena zákonnost zpracování Vašich osobních údajů před takovýmto odvoláním souhlasu. Váš souhlas se zpracováním osobních údajů můžete odvolat následujícím způsobem: odeslat žádost o výmaz osobních údajů v rámci uživatelského účtu na kontaktní email obchodu: obchod@dvd-premiery.cz.
5.3. Pokud byste se domníval(a), že zpracováním Vašich osobních údajů bylo porušeno či je porušováno nařízení, máte mimo jiné právo podat stížnost u dozorového úřadu.
5.4. Nemáte povinnost osobní údaje poskytnout. Poskytnutí Vašich osobních údajů není zákonným či smluvním požadavkem a ani není požadavkem, který je nutný k uzavření smlouvy.
5.5. Máte kdykoliv právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů pro tyto účely zpracování. Pokud vznesete námitku proti zpracování Vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu, nebudou již Vaše osobní údaje pro tyto účely dále zpracovávány.

Všeobecné podmínky

Dostupnost: prodej ukončen
V prodeji od: 22.2.2012
Obal: plastová krabička
Český dabing: Ano
České titulky: Ano
Kód zboží: 110316
Výrobce: Bontonfilm
1 - STEAK
Na pořádný steak jel šéfkuchař Jirka Babica za paní Lenkou do Třebíče. Sám připravil roastbeef, vepřovou panenku se špekem a speciální masovou omeletu.
Steak
Roastbeef na teplém špenátovém salátu
Vepřová panenka prošpikovaná špekem
Tajný recept: masová omeleta
2 - VEPŘO KNEDLO ZELO
Moravské vrabce uvařila šéfkuchaři Jiřímu Babicovi paní Simona z Děčína. Nabízela k nim totéž zelí, které objednává Vatikán pro samotného papeže. Ve studiu se náš kuchař bude věnovat vepřovým žebírkům a bůčku.
Moravské vrabce se zelím a knedlíkem
Žebírka
Tyrolská pánev
Smažený bůček
3 - KANEC NA ŠÍPKOVÉ OMÁČCE
Ve slavné filmové hospodě v Hrabalově Kersku ochutnal šéf-kuchař Jiří Babica pověstného kance na šípkové omáčce od místní obyvatelky, paní Dáši Schreiberové. Sám se předvedl s jelením ragú, kančími medailonky a specialitou starého Itala.
Kanec na šípkové omáčce
Srnčí guláš
Kančí medailónky
Smažený lilek s aioli
4 - ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK
Jirka Babica jel za paní Světlanou Krylovou do Příbrami na českou klasiku španělského ptáčka. Ve studiu pak zůstal u hovězího – uvařil svíčkovou Stroganoff a zajímavý recept, který si nedávno přivezl z Argentiny. Jako speciál nabídne zajímavý recept na cuketu.
Španělský ptáček
Roštěnka a la Stroganov
Ostré Argentinské nudle
Cuketa zapečená se špenátem a mozzarelou
5 – JEHNĚČÍ
Jana Bláhová z Prahy naučí diváky, jak si udělat jehněčí plátky na jablkách. Jirka Babica ukáže své zapečené jehněčí s lilkem a jehněcí kotlety na hrášku s těstovinami. Speciál bude z banánu a medu.
Jehněčí plátky na jablkách
Zapečené jehněčí s lilkem
Jehněcí kotlety na hrášku s těstovinami
Opečený banán s medem
6 – VEPŘOVÉ HODY
Na chalupě Miloše Wichterleho v Zátkovicích pomůže Jirka Babica s prejtem a tlačenkou. Ve svém studiu pak udělá nadívaný bůček s bramborami a kapustou. Jako speciál budou brambory plněné hráškem a rukolou.
Prejt a tlačenka
Nadívaný bůček s bramborami a kapustou
Pečené brambory plněné hráškem a rukolou
V prodeji od: 22.2.2012
Obal: plastová krabička
Původní název: Babicovy dobroty
Rok výroby: 2010
Země výroby: Česko
Žánr: Dokumentární
Hrají: Jiří Babica
Délka: 164 minut
Obraz: 16:9
barevný
Jazyk: český
Zvuk: český 2.0 Česká
Titulky: české Česká
Český dabing: Ano
České titulky: Ano